Hunedoara: Biserica Creştină Baptistă „Maranata”

Biserica Creştină Baptistă „Maranata”, Hunedoara
Str. Aleea Parcului, Nr.1 (în spatele primăriei)
Pastor: Adrian Condrea

Programul bisericii:
Duminica 9:00- 12:00, 18:00- 20:00
Joi 18:00- 20:00

„Să nu vă părăsiţi dar încrederea voastră, pe care o aşteaptă o mare răsplătire! Căci aveţi nevoie de răbdare, ca, după ce aţi împlinit voia lui Dumnezeu, să puteţi căpăta ce v-a fost făgăduit. Încă puţină, foarte puţină vreme, şi Cel ce vine va veni, şi nu va zăbovi. Şi cel neprihănit va trăi prin credinţă: dar dacă dă înapoi, sufletul Meu nu găseste plăcere în el. „Noi însă nu suntem din aceia care dau înapoi că să se piardă, ci din aceia care au credinţă pentru mântuirea sufletului.”Evrei 10:35-39

 1. #1 by Alina on mai 12, 2010 - 07:15

  Dar eu nu am zis ca toata lumea sa fie de acord cu mine eu v-am zis doar parerea si asta nimeni nu mi-o poate sbhimba vreodata.si in primu rand ceilalti predicatori ma plictisesc nu au talentu de a explica sa faca persoanele sa inteleaga predica.si cu ce am exagerat?

 2. #2 by calatorru on mai 12, 2010 - 09:42

  🙂
  Doamna Alina, sora Alina,
  1. afirmatia „ceilalti predicatori… nu au talentul de a explica” este o exagerare.
  Nimeni nu incearca sa va schimbe parerea. Ma bucur ca va este benefica predica fratelui pastor C. M., ca nu va plictiseste si ca intelegeti predica dansului, insa nu este singurul care are talentul asta, (asa cum lasa comentariu dvs sa se inteleaga) mai sunt si altii care predica bine.

  2. „C.M. predica cel mai bine” este o exagerare. Desigur C.M. in comparatie cu alti pastori predica mai bine, insa tot in comparatie cu alti pastori predica mai slab. Evaluarea pe care o face fiecare din noi e potrivita masuratorii pe care o avem.

  Va rog sa nu va grabiti cand scrieti aici, pentru ca desi vorbele dvs sunt de lauda la adresa unuia dintre pastori, ele contin exagerari si generalizari incorecte (despre ceilalţi pastori).
  O zi si mai buna !

 3. #3 by Petru-Eremia Moldovan on mai 13, 2010 - 10:14

  Vorba lu’ Cata! 🙂 -reloaded-

  • #4 by calatorru on mai 13, 2010 - 10:56

   Matrix? sau ce zicea Cata ? 🙂

 4. #5 by calatorru on mai 13, 2010 - 10:57

  Vorbim la modul general pentru ca ne e frica sa spunem lucrurilor pe nume ! (o scriu mai mult pentru mine)

 5. #6 by emi on mai 14, 2010 - 06:33

  Alina, ai pus intrebarea daca are rost sa-i faci binecuvantarea. Nu stiu ce anume crezi ca rezolva aceasta binecuvantare. Da daca, din punctul tau de vedere, ea este legata obligatoriu de o anumita persoana, in cazul acesta Corneliu, nu cred ca prea are valoare.

 6. #7 by calatorru on mai 14, 2010 - 10:06

  Doamna Alina, NU, nu primiti raspuns la ultimele intrebari (carora nu le/am dat drumul), pentru ca NU se potrivesc discutiei, nici scopului urmarit de Hunedoara evanghelica. Chaturi (cu cine doriti dvs.) cautati in alta parte.

  Va rog sa va abtineti si sa NU scrieti aici orice va trece prin minte si suflet, pentru ca nu o sa dau drumul comentarilor doar de dragul „conversatiei”

  Numai bine !

 7. #8 by Alina on iunie 7, 2010 - 05:26

  Buna imi puteti da si mie nr de tel al pastorului Corneliu Medrea de la bcb Maranata ca il tot sun si nu merge?multumesc

  • #9 by calatorru on iunie 7, 2010 - 08:48

   Nu/l mai tot sunati, ca omu mai are si altceva de facut decat sa raspunda la telefon. Din cate am vazut si constatat eu, nu aveti lucruri serioase de discutat, doar va place sa bazaiti omul asa aiurea.

   Deci, nu ! NU va dau nr lui de telefon. Daca aveti de discutat cu el, il gasiti la biserica.

 8. #10 by Viorel Naghi on iunie 16, 2010 - 19:41

  Pace A aparut nr. 91 în Integrame Crestine, nr. 5 din Rebus Biblic si nr. 11 din Integrame Biblice. Abonamente la 0747356372. Te abonezi la Integrame Crestine + Integrame Biblice primesti gratis Rebus Biblic.Domnul Isus sa va binecuvinteze!

 9. #11 by Casiana on decembrie 8, 2010 - 17:57

  Ruben, apreciez foarte mult ceea ce faci. Domnul sa te binecuvinteze si vreau sa iti spun ca prin ce am citit mai sus mi-am dat seama ce fel de om esti(e doar de bine)!!!!!!! Esti extraordinar si ne e dor de tine!!!!

 10. #12 by Hunedoara evanghelică on decembrie 8, 2010 - 18:25

  Merci Casi 🙂 ,,, nu-i numa` de bine, iti zic eu 🙂

 11. #13 by anonim on decembrie 13, 2010 - 13:27

  va rog actualiativa site-ul bisericii voastre pentru ca info este numai aici nu si pe pagina principala a bisericii unde ar trebuii sa fie prima data. astept raspuns in zona asta.

  • #14 by calatorru on decembrie 13, 2010 - 18:41

   🙂 Usor de „zis” anonimule! 🙂
   …de la cine astepti raspuns? daca ai scris aici, iti raspund eu, daca astepti raspuns de la cine administreaza situl bisericii, scrie acolo…
   …si, is curios, astepti sa ti se raspunda „da” sau „nu”? sau ce fel de raspuns astepti?
   zic si eu, asa ca idee, daca esti de la BCB Maranata, preia „afacerea” si tine-o updated
   „suntem chemati sa facem acele lucruri care ne deranjeaza”…observa cineva…
   Numa` bine !

 12. #15 by scarlat dumitru alexandru on decembrie 24, 2010 - 20:46

  Domnul Isus Hristos sa va dea har si pace si sa fim vrednici de chemarea pe care ne -a facut -o ma bucur mult pentrul minunatul cor ca se poate viziona pe tot pamantul.Va urez un an nou fericit an Hristos Domnul.Fiti binecuvantati.alex_scarlat_hd@yahoo.com

 13. #16 by daria on februarie 26, 2011 - 18:06

  bun seara,imi cer scuze pentru deranj as dori sa aflu daca domnul Pastor Corneliu Medrea mai predica la biserica bcb maranata hd ca am mai cautat pe net dar nu mai vad nici poze cu dumnealui,si nici boteze etc.Va multumesc.aSTEPT RASPUNSUL DVS

  • #17 by calatorru on februarie 26, 2011 - 18:38

   Daria, deocamdata nu mai este pastor la BCB Maranata Hd. asa ca nu mai predica acolo decat daca este invitat sa o faca.
   Poti lua legatura cu el la Centrul Crestin Betleem din Micro 7

 14. #18 by daria on februarie 27, 2011 - 06:35

  pai eu am vb cu dansul la tel si mi-a zis ca nu mai predica acolo,insa nu mi-a venit sa cred de aceea v-am intrebat si pe dvs.eu si sotul meu suntem de religie ortodoxa am nascut acum o luna si as dori sa-i fac binecuvanrea nu dorim sa o botezam in religia ortodoxa desi noi suntem cununati in religia ortodoxa de aceea doream sa iau legatura cu dumnealui sau cu domnul daniel popa.s-a intamplat ceva,sau de ce nu mai predica?

  • #19 by calatorru on februarie 27, 2011 - 13:27

   🙂 Mai ales ca aveti acces la nr dumnealui de tel., cel mai bine e sa-l intrebati pe el.
   Respectos va spun ca nu inteleg de ce ma intrebati pe mine aici despre persoanele scrise mai sus, si nu mergeti direct la Biserica, daca chiar doriti sa luati legatura cu oricare dintre ei. Fie la Biserica baptista Maranata, fie la Centrul crestin Betleem.
   Numai bine !

 15. #20 by daria on februarie 27, 2011 - 14:32

  pai ati spus ca nu mai predica la bcb maranata hd unde i gasesc la centru nu ma duc ca nu stiu unde este

 16. #21 by ALINA on martie 10, 2011 - 15:31

  AR FI CAZU SA VA VEDETI DE TREABA VOASTRA SI SA NU IL MAI JIGNITI PE……….

 17. #22 by NouaOrdineCrestina on decembrie 15, 2011 - 09:59

  Va adresez o fila de istorie scrisa nefestiv, de autentic pionierat baptist hunedorean !. Ma bucur sa pot sa va ascult , sa va vad,de aici din U.S . A!
  Pastrez o vie amintire a anilor cand fregventam si eu biserica voastra , ca prieten si ruda a multor hunedoreni !. O zi de joi 1977, mai precis 26 mai, Impreuna cu Ilie Demeter ,sus in balconul bisericii de pe Popa Sapca. No .17 ; ne-am asezat in genunchi dupa program, in rugacune pura si sincera,loc unde am tras la sorti soarta si viitorul vietii mele !. Aveam in buzunar doua documente ! Un bilet de eliberare din inchisoarea Gherla,(23 februairie 1977),unde am suferit lanturi si batai crunte, ani la rand ,incepand cu 1971. Celalalt document era documentul de incorporare in armata ,pentru data de 2 iunie 1977, eliberat de Comisariatul Militar Deva .Trebuia sa aleg intre dorinta mea nestavilita de a parasi Lagarul Comunist si de a trece clandestin frontiera de Stat a R. S. R.-ului ori , plecarea intr-o unitate militara de munca „proletara”, unde stiam ca se plania eliminarea mea fizica printr-un accident !. Am zis in gandul meu : ” -daca am in cer un Tata ,caci cel pamantean era cumparat de diavolul ,fost pastor baptist, acum voi apela la Unicul meu Tata Ceresc , sa decida El ,sa-mi arate El drumul si calea !” Alaturi de I. D., ingenunchiati , am zis din toata inima :”- Faca-se numai voia ta Tata !”.” Caci acolo unde doi s-au trei se invoiesc sa ceara de la Dumnezeu un lucru . . . ” .Citisem , stiam , si m-am decis sa pun la incercare atunci ,ca si acum , PUTEREA LUI ! Am tras cu incredere la sorti ,din basca lui Ilie , asezata pe dusumea, unul din cele doua bilete decesive : „Pleaca in armata !” ori ” Pleaca l-a frontiera !” .L-am tras pe cel pe care scria „Pleaca la frontiera ” . Ne-am imbratisat strans, frateste, pentru ultima oara !. Acum plecam hotarat si umbrit de Puterea Ce Minuni Face , pentru prima data spre frontiera sarbeasca,dupa patru incercari esuate si un cincinal de cazne ,de lovituri ,de inchisoare !. Securitatea hunedoreana ,cat si cea din Deva,ajutata de pastorul „raspopit” C. si cativa informatori ,membrii in bisrica,urmareau in deaproape activitatea fratilor F., B., C., M. .D., . Au cautat prin santaj ,prin diferite „persoane” de influneta ,sa ma racoleze si pe mine !.Miza si zalogul -tatal meu , A. I. V. ,informator de elita pe o durata de peste cinci decenii, cu domiciliul in Baia Mare. Un valoros ,versat si loaial slujitor al Securitatii , ce a acoperit si a supraveghiat intreaga Romanie ,in special reteaua bisericilor dizidente , atat baptiste cat si cele penticostale!. Am refuzat, parasindu-i cu riscul vietii !. Azi sunt aici ,cu putine zile ramase sa traesc pe acest pamant ,dar cu deosebita bucurie sufleteasca sa va pot spune ca va iubesc mult si va doresc la toti ,tineri si batrani, mult har, prosperitate si bucurii nemarginite pe calea ce duce IN SUS !. God bless you all !

 18. #23 by emi on decembrie 15, 2011 - 17:25

  Este interesant ce ai scris din istoria destul de trecuta a istoriei bisericii si a ta. Ne dai totusi un nume ca sa stim cine scrie? Sigur vor fi unii care te cunosc. Un nume, sau chiar o fotografie, ar clarifica cine este expeditorul acestei scrieri.

 19. #24 by NouaOrdineCrestina on decembrie 16, 2011 - 00:35

  Nu doresc sa fiu cinic cu voi, mai ales ca inteleg in aprofunzime expuberanta si elanul tineretii voastre, spiritul dinamic cear putea aluneca usor spre impulsivitate, inteleg vivacitatea si energia ce va caracterizeaza !.Uneori va admir, uneori asi dori sa va spun spre zidire ,cateva sfaturi invatate din propriile mele greseli, lectii scumpe si esecuri ale tineretii !. Anonimatul meu este usor de inlaturat,de indata ce o persoana din cei ce citesc aceste randuri l-ar contacta pe Ilie Dementer !.Cat despre istorie,la toti ne ramane sa confruntam un fapt acut, real si foarte dureros in acelasi timp: ca’nloc sa invete ,sa ajute ,sa corecteze defecte, vicii si slabicuni, ea le repeta la nesfarsit !.Lipsa loaialitatii si lipsa de scrupul tind sa ocupe pozitiile de varf ,in multe clasamente de ordin crestin si evanghelic. Egoismul ,rautatea ,madria, ,laudarosenia desarta si . . cel mai grav dorinta de control si manipulare a emotiilor ,cauzeaza stagnari indelungate in mersul multora spre Mantuire ! .Nu demult ,rasfoind o revista gasita intr-un parc pe- o banca,surprinzator revista de limba romana, publicata undeva pe Coasta Californiei , am citit urmatoarele vesuri anonime :
  „Si-mi pland mereu durerea ,nu mandria,
  Ca m-am nascut acolo, nu-n alt loc,
  Ca tara mea se chiama Romania,
  Frumoasa tara , dar . . . fara de noroc !”.
  Dar noi avem datoria Crestina, sa renuntam si sa ne descotorosim de spiritul pesimist (arma distructiva a necredintei ,uzata constant si intens de diavolul) si sa ne inarmam cu Platosa Credintei !. Nu este o lupta usoara!Ea cere sacrifcii constante si optimismul nostru trebuie sa definitiveze si se contureze in orisce ipostaza !.Prin fete senine si luminoase,insotite mereu de un spirit temerar,dar nicidecum prin vorbe aranjate si ticluite scriptural ,oratorie impresiva rostita de la amvoane stralucitare ,ci prin fapte si actiuni demne de Invataturile Mantuitorului Nostru !.Astfel ,exemplar,umili si dezbracati de sine ,nu vom fi niciodata pricina de poticnire in fata celor neincrezatori si sovaelnici pe Cale ! . Si acum ,in incheiere, am o intrebare pentru voi :
  _-ce credeti despre Miscarea „Ciresarilor” ,pornita de Vladimir Pustan ??!. Este necesar sa o sprijinim ??!!. Aveti vre-o obiectie ori vre-un comentariu pro ori cntra ??!!
  Astept raspunsul vostru !
  sincerely, NOC

 20. #25 by emi on decembrie 16, 2011 - 07:21

  Chiar ca nu inteleg despre a cui exuberanta tinereasca spui ca o intelegi. Cat despre sfaturi, ia spune cateva ca doar sunt gratis. Cat despre iesirea din anonimat, crezi ca Ilie ar fi mai curajos sa faca asta? Cat despre intrebarea de final, or fi pareri si obiectii, da-s anonime. Si obiectiile si obiectantii. Sau nu?

 21. #26 by calatorru on decembrie 16, 2011 - 12:38

  Mr. Toby&Duke, despre ce tot vorbiti (scrieti) aici? Eu marturisesc ca nu prea inteleg (si vad ca fac echipa cu Emi) ce-i cu trecerea de la „fila de istorie”, de la urarea plina de iubire din finalul primului „mesaj” la „nevoia” de cinism din mesajul al 2 lea, la descrierea pe care o faceti nu stiu cui…

  Intreb si eu, ca sa ma prind, cine sunt acei „voi” pe care ii descrieti, pe care ii admirati uneori si pe care, se pare (conform celor scrise) ii intelegeti in profunzime?

  Aa, da, se intampla multe in lume (si in lumea evanghelica), si noi cei de la Hunedoara nu suntem „imuni” la ele… Sa inteleg ca descrierea e una generala, la fel si sfaturile, pentru oricine citeste aici si doreste sa invete din vorbele dvs.

  Multumim frumos! Toate cele bune si dvs. acum de sarbatoarea nasterii Domnului. Eu va urez un Craciun fericit! 🙂

 22. #27 by NouaOrdineCrestina on decembrie 16, 2011 - 14:48

  Copilasilor, pretinsa „confuzie” a anonimatului este „privilegiul” si decizia de drept al moderatorului , prin faptul ca a abreviat numele pomenite de mine ,inclusiv cel al tatalui meu !.Aveti si alti „anonimi” cu care am constatat ca dialogati foarte leger .Apoi dialogul nostru aluneca spre rejectie ,nu datorita”anonimatului „meu ,ci tocmai datorita unui vadit spirit de conservare tabu , cu radacini „istorice”, unele familiale, vechi si paterne !.La fel,v-am solicitat o intrebare pe care constat ca o ocoliti si „neglijati „!. cu sinceritate, NOC !

 23. #28 by calatorru on decembrie 16, 2011 - 17:08

  Apoi asa, ne putem dialoga mult si bine, sau mult si rau 🙂

  Asa este cum scrieti, eu am abreviat numele pomenite de dvs, pentru ca dvs ati scris nume de ale oamenilor, mai putin numele dumneavoastra. Eu ca unu care am citit inainte sa dau „approve” am hotarat ca nu-i corect asa 🙂 Daca nu va place „corectitudinea” mea… imi pare rau.

  Daca mie si lui Emi ne spuneti „copilasi”, noi cum sa va spunem dvs? 🙂 (Dupa cum stiti, dezavantajul mesajelor scrise este ca nu ni se aude tonul vocii…)

  Confuzia, din punctul meu de vedere, nu este una pretinsa, ci este una generata de subiectele amestecate pe care le abordati si de generalizarea lor, mai putin de faptul ca nu va stim adevaratul nume…

  Rejectie spuneti? Cine respinge pe cine? Va simtiti „rejected”? … Uite si eu cate intrebari pun, si am pus si mai sus, si banuiesc ca nu voi primi raspuns la ele… asa ca nu e nici cazul, nici necesar sa va considerati nedreptatit (in cazul in care va considerati asa, cum tind sa trag concluzie din cele citite), mai ales ca intrebarea dvs. despre Miscarea Ciresarilor, si daca sa o sprijinim sau nu, este pusa la plural… pentru orice vizitator si comentator de aici, subiectul este inca deschis, asa ca probabil cineva va va raspunde…

  Eu unul nu prea stiu ce-i cu ea, ma preocupa mai mult „miscarile” de Hunedoara, sau lipsa lor…

  Cat despre acel „spirit de conservare tabu, cu radacini “istorice”, unele familiale, vechi si paterne” la care faceti referire si care spuneti ca sta in spatele „rejectiei” presupusa sau simtita de dvs, banuiesc ca reprezinta o alta descriere generalizata, nu stiu exact a ce sau a cui… si nici nu ma chinui sa descopar…

  Nici de intrebat nu intreb, pentru ca presupun ca si daca as primi raspuns, ar fi doar un raspuns din mai multe, fara sa-i cunosc concret utilitatea.

  Totusi, tind sa cred ca va inselati in ce priveste „tabu-ul”. Chiar faptul ca exista pagina aceasta si ca aveti unde comenta e o dovada de deschidere a „conservei”. Aa, ca nu vi se raspunde uneori pe plac, (nici dvs., nici mie) aia e cu totul alta chestiune. Ca unele subiecte sunt mai delicate decat altele, iara nu inseamna ca ele nu se pot aborda, dechide, discuta, in limitele informatiilor si a argumentelor pe care le detinem si in functie de scopurile pentru care o facem, si asa mai departe…

  Dar sa revenim la urarile de bine: Oridecateori apas pe „approve” inseamna ca nu apas pe „reject” 🙂

  Fara mirare (m-am obisnuit deja cu comentariile „mature”)

 24. #29 by sami mutu on decembrie 28, 2011 - 21:38

  Stiu cine este-Tzoe Mangusta din Chizid, fost canoeist la centrul sportiv de la Cincis.Cind a scapat a treia oara din puscarie isi pierduse o parte din dinti ,il batusera pina la epuizare numai fiindca a vrut sa fuga din Romania de atunci. Daca bine imi aduc aminte a invatzat in detentie toate poezille ,sau o mare parte din ele,ale lui O.Goga pe de rost ca sa nu innebuneasca. Cit de credincios sau nu a fost nu pot sa spun, am fost mult mai tinar ca el insa pentru totzi cei de la adunare care in acea perioada am fugit(asa zisii frontieristi) a fost cineva pe care nu o sa-l uitam. Se pare ca l-a ghicit shi pe fostul pastor Coldea ca ar fi dat la secu. Dar ce sa va mai spun sunt vremuri de mult trecute cu Europa Libera ,cu zilele in care ascultam la Walter, pe Stejarilor ,Pink Floyd si EmersonLake and Palmer.Tzutzule iti doresc ca D-zeu sa te aiba in paza fiindca doua treimi din viatza au trecut shi cea mai grea , a treia, o avem in fata, iluziile s-au cam dus , sper sa fii fericit si sa-ti gasesti linistea la lacul Michigan . Happy New Year.

 25. #30 by cezar44 on decembrie 31, 2017 - 13:35

  am observat ca daca cineva are o opinie diferita asupra unui subiect, automat nu i se da voie sa-si exprime punctul de vedere.Din acest punct de vedere imi pare bine ca nu ajung ” evanghelici ” la conducerea tarii. Ar fi o dictatura mai gra decat cea din comunism

 1. Biserica Creştină Baptistă “Maranata”- Hunedoara vă invită la închinare şi ascultarea Cuvântului lui Dumnezeu « Hunedoara Evanghelică
 2. Continental România la Hunedoara, 11 decembrie 2008 « Hunedoara Evanghelică
 3. Crăciunul tinerilor din comunitatea de Hunedoara, sâmbătă 13 decembrie 2008 « Hunedoara Evanghelică
 4. Corul şi orchestra BCB Maranata - concert colinde « Hunedoara Evanghelică
 5. Fraţii Groza la Hunedoara « Hunedoara Evanghelică
 6. Grupul de studenţi “Hunedoara la Bucureşti” la Biserica Baptistă “Maranata” « Hunedoara Evanghelică
 7. Cuvântul lui Dumnezeu vestit la Biserica Creştină Baptistă “Maranata”- Hunedoara, 5 - 12 aprilie 2009 « Hunedoara Evanghelică
 8. Corul şi orchestra Bisericii Baptiste “Maranata” din Hunedoara cântă la Cluj « Hunedoara Evanghelică
 9. “Corul studenţilor creştini din Timişoara” la Deva şi Hunedoara « Hunedoara Evanghelică
 10. Botez la Biserica Baptistă “Maranata”-Hunedoara, 7 iunie 2009 « Hunedoara Evanghelică
 11. Concert extraordinar de colinde, susţinut de Ansamblul coral instrumental “Maranata”- Hunedoara « Hunedoara Evanghelică
 12. Seară de evanghelizare la BCB “Maranata”- Hunedoara « Hunedoara Evanghelică
 13. Seară de evanghelizare la BCB “Maranata”- Hunedoara « CAP PATRAT
 14. Cuvântul lui Dumnezeu vestit la BCB “Maranata”- Hunedoara, 14-21 martie 2010 « Hunedoara Evanghelică
 15. Deva “incantata” « CAP PATRAT
 16. Hunedoara “evanghelizata” « CAP PATRAT
 17. Ansamblul coral-instrumental “Maranata” din Hunedoara, cântă la Sibiu « Hunedoara evanghelică
 18. Botez la BCB Maranata, Hunedoara, 11 iulie 2010 « Hunedoara evanghelică
 19. Începând de azi, Biserica Creştină Baptistă Maranata din Hunedoara are harul unui nou început. « Hunedoara evanghelică
 20. Crăciunul tinerilor din comunitatea de Hunedoara, BCB Maranata, 11 decembrie 2010 « Hunedoara evanghelică
 21. Concertul de Crăciunl al corului şi orchestrei BCB Maranata – Hunedoara, 19 decembrie 2010 « Hunedoara evanghelică
 22. Hunedoara: Botez la “Deo Gloria” 26 martie 2011 « Hunedoara evanghelică
 23. Hunedoara: Botez la BCB Maranata, 17 aprilie 2011 « Hunedoara evanghelică
 24. Hunedoara: Trupa “Emaus” la BCB “Maranata”, 29 mai 2011 « Hunedoara evanghelică
 25. Hunedoara: Sărbătoarea Roadelor la BCB “Maranata”, 30 octombrie 2011 « Hunedoara Evanghelică
 26. Hunedoara: Summitul Global de Conducere, 25-26 noiembrie 2011 « Hunedoara Evanghelică
 27. Hunedoara: Concert de Colinde – Ansamblul Coral-instrumental “Maranata”, 18 decembrie 2011 « Hunedoara Evanghelică
 28. Botez: BCB “Maranata” Hunedoara, 8 ianuarie 2012 « Hunedoara Evanghelică
 29. Hunedoara: Cuvântul Evangheliei vestit la BCB “Maranata”, 22-26 februarie 2012 « Hunedoara Evanghelică
 30. Topul postărilor pentru luna mai 2012 « Hunedoara Evanghelică
 31. Topul postărilor pentru ultimele 30 de zile (august 2012) « Hunedoara Evanghelică

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Alătură-te altor 4.975 de urmăritori

 • e v e n i m e n t e :

  ►... CLICK pe imagine

 • Z I A R U L = informaţie pe hârtie

  Evenimentele există. Hunedoara este şi evanghelică.

  Ne lipseşte încă fluidizarea informaţiei, promptitudinea şi lucrul în echipă (un colectiv de redacţie "self-motivated"), spiritul jovial şi curajul de a schimba şabloanele învechite. Ne lipsesc aceste lucruri, nu în sensul că nu le avem, ci în sensul că facem uz de ele mult prea puţin.

  Poate că este vremea să vorbim la trecut! :)

  Doamne ajută!

  Dacă CREZI că locul tău e alături de noi, CONTACTEAZĂ-NE !

  “Good ideas are common - what's uncommon are people who'll work hard enough to bring them about”-A.B.

 • Parteneri

 • de Interes

 • Judeţe Evanghelice

 • Flickr Photos

%d blogeri au apreciat asta: