Anunţuri

La intrare în Kaufland e un perete întreg de anunţuri gratuite: cine ce cumpără, cine ce vinde, cine ce schimbă?

Am găsit şi pe alte bloguri sau site-uri o pagină sau o rubrică specială de ANUNŢURI  (încântătoare pagina Creştin Informat – click pe poza) şi cred că poate fi foarte util un astfel de loc şi pentru noi hunedorenii evanghelici.

Dacă vrei să laşi un anunţ şi nu ştii unde, iţi pun la dispoziţie pagina aceasta: 🙂

PS: Anunţurile cele mai recente sunt in partea de jos a paginii.

 1. #1 by Lucian Oniga on martie 19, 2010 - 06:42

  Dragii nostri,

  Multumim tuturor celor care ne sprijinesc si care se roaga pentru reusita conferintei Peniel de la Targu Mures. Fara ajutorul si fara prezenta lui Dumnezeu la acest eveniment, strangerea noastra ar fi in zadar!

  Pentru ca exista in randul crestinilor o anumita confuzie manifestata in practica de o traire duplicitara, conferinta va aborda subiectul pocaintei autentice. Porunca Mantuitorului rasuna si astazi, fiind valabila pentru toti oamenii: “Pocaiti-va si credeti in Evanghelie!” (Marcu 1:15b) Ce dorea sa spuna Isus prin aceste cuvinte si cum se transpun ele in practica? Oare cum pot trai tinerii o pocainta autentica intr-o lume prefacuta? Daca esti tanar de la 13 ani in sus si daca te intereseaza raspunsul la aceste intrebari, te asteptam si pe tine la Conferinta Peniel

  Alte detalii necesare:

  1. Conferinta va avea loc la Sala Sporturilor din Targu Mures, pe 9-10 aprilie 2010 (vineri si sambata).

  2. Titlul: “Transformari”

  3. Motto: 2 Cronici 7:14

  4. Vor predica din Cuvantul lui Dumnezeu:

  a) Cristian Barbosu – pastor al Bisericii “Metanoia” din Arad (www.bisericametanoia.ro); a obtinut licenta in teologie la Moody Bible Institute, masteratul la Dallas Theological Seminary si doctoratul la Trinity in Deerfield, Illinois. Autor al cartilor “Cele 10 porunci” si “Ce vrea Dumnezeu sa stiu despre viata de familie”, Cristi este casatorit cu Anne si impreuna au doua fiice: Fiona si Tara.

  b) Lucian Oniga – fondator si presedinte al organizatiei “Peniel”, lucrator cu tinerii in Biserica “Sfanta Treime” din Bistrita, a obtinut licenta in teologie la Continental Theological Seminary din Bruxelles, iar masteratul la aceeasi scoala, prin University of Wales. Este casatorit cu Veronica si impreuna au doua fiice: Thea si Petra.

  c) Ioan Muresan – pastor in Biserica “Alfa si Omega” din Turda, coordonator national al Sistemului de Educatie Biblica prin Extensie (SEBE) in cadrul Cultului Penticostal, este implicat in zidirea spirituala a liderilor din tara si din strainatate. Nelu este casatorit cu Ani si impreuna au 5 copii: Iulia, Nelutu, Timy, Magdalena si Tudor.

  5. Inchinarea va fi condusa de catre Peniel band, Domini (Baia Mare) si grupul Speranta & prietenii.

  6. La aceasta conferinta vor putea participa primele 2.800 de persoane care se vor inscrie pe internet la http://www.peniel.ro, prin liderul de grup care le va insoti; participantii trebuie sa isi valideze participarea prin plata in avans, pana la data de 1 aprilie (vezi detalii despre cont pe site)! Donatia pentru participare este 30 lei/persoana! In cazul in care la conferinta vor participa cel puţin 3 frati din aceeasi familie, primii 2 vor achita contributia integral, iar urmatorul/ urmatorii vor beneficia de 2/3 reducere. La depunerea banilor in cont se va achita integral taxa de catre fiecare participant, iar la inscrierea la locul conferintei, pe baza actelor de identitate, se vor restutui 20 lei din valoarea contributiei persoanelor in cauza. Pentru mai multe informatii financiar-bancare, scrieti la chivadanciu@yahoo.com.

  7. Organizatorii Peniel nu vor asigura cazarea participantilor, dar vor acorda asistenta pentru cazare, in masura locurilor oferite de catre bisericile evanghelice sau de catre administratorii internatelor/caminelor din Targu Mures. Pentru a ne usura munca si pentru a va rezolva singuri cazarea, va rugam sa luati legatura direct sau prin pastorul dv. cu crestinii din Targu Mures! De asemenea, va puteti caza si la locatiile afisate in linkul din mesajul de pe http://www.peniel.ro. Nu uitati sa mentionati parola “Peniel”, pentru ca unele preturi sunt negociate special pentru acest eveniment. In cazul in care nu va descurcati, va rugam sa luati legatura cu Nelutu Oltean, la tel. 0749-277.153 (este disponibil pentru detalii de luni pana joi, intre orele 16-22, iar in weekend intre 10-22), prin e-mail la nelutzu_13@yahoo.com sau pe mess la id-ul nelutzu_13.

  8. Bisericile sau formatiile muzicale care doresc sa se alature maratonului de necurmata închinare prin rugaciune, lauda si adorare de la Biserica BethEl, sunt rugate sa ia legatura cu fr. Iacob Berghianu, coordonatorul echipei responsabile de aceasta actiune, la tel. 0744-180.451 sau email iberghianu@gmail.com.

  9. Participantii care doresc sa se inscrie in programul de citire non-stop a Noului Testament, in vederea programarii, sunt rugati sa ia legatura cu fr. Cornel Magdici la tel. 0748-884.570 sau email pavelmagdici@yahoo.com.

  10. In momentul inregistrarii, va rugam sa bifati si seminarul optional la care ati dori sa participati. Veti gasi lista seminariilor oferite in formularul de inscriere de pe site-ul nostru.

  Avand in vedere tema conferintei, va rugam sa aduceti cu voi la Peniel cat mai multi tineri care au nevoie de o pocainta autentica (Ezech. 3:18). De asemenea, pentru buna desfasurare a procesului organizatoric si a conferintei in sine, va rugam sa fiti alaturi de noi in rugaciune si post pe data de 3 aprilie. Fie ca Dumnezeu sa ne dea tuturor harul pocaintei autentice, ca sa fim cu adevarat transformati dupa chipul Sau!

  Doamne, ajuta!

  In numele echipei Peniel,

  Lucian Oniga

  PS. 1. Conferinta Peniel va fi transmisa in direct pe internet de catre televiziunile Alfa Omega (www.alfaomega.tv) si Credo (www.credo.tv).

  PS. 2. Misiunile si organizatiile crestine care doresc sa-si promoveze lucrarea la Conferinta Peniel, in format video (max. 2 min.) sau in paginile brosurii conferintei, sunt rugate sa ia legatura cu Dani Bujenita, la tel. 0747-496.355 sau email dani_buje@yahoo.com.

 2. #2 by emi on aprilie 17, 2010 - 15:06

  Vand boiler instant pe gaz Junkers.

  Tel: 0741215316

 3. #3 by Fundatia Jubilate on iunie 17, 2010 - 14:39

  Dragi frati,
   
  Suntem Fundatia Jubilate din Oradea si sprijinim bisericile prin cursuri si ateliere despre muzica si inchinare si prin publicatii. Organizam un atelier pentru fanfare in iulie 2010, despre care gasiti detalii mai jos. Am dori sa punem pe cat mai multe site-uri aceasta stire, sa auda toti dirijorii de fanfara.  Daca puneti anunturi pe site-ul dumneavoastra, va rugam foarte mult sa afisati anuntul nostru de mai jos. Consideram acest atelier o mare nevoie si o mare binecuvantare pentru fanfaristi, si ca urmare pentru biserica.

  ANUNT:

  Atelier de fanfară “Jubilate”
  condus de David Gauger,
  dirijor al “Symphonic band”
  de la “Moody Bible Institute”

  15-17 iulie 2010
  cu serviciu special sâmbătă, 17 iulie, ora 18
  Biserica Creştină Baptistă „Dragostea”
  Pârneava, Arad

  Toţi dirijorii de fanfară sunt invitaţi pentru trei zile de studiu sub bagheta lui David Gauger (www.davidgauger.com). Vă veţi bucura să cântaţi cu fratele David începând de joi, 15 iulie, ora 16 şi să învăţaţi despre următoarele subiecte: 
  tehnica de suflat
  producerea sunetului
  calitatea sunetului
  încălzire, acordaj
  citire la prima vedere
  frazare

  Timpul acesta se va încheia cu o slujbă specială condusă de participanţi, la care sunt invitaţi toţi iubitorii muzicii de fanfară.

  Taxa de participare este 70 RON, care include mesele, începând cu cina de joi şi terminând cu masa de prânz de sâmbătă.  Cazarea se va face la fraţi.

  Găsiţi mai multe detalii despre orar şi fişa de înscriere pe website-ul nostru http://www.jubilate.ro la rubrica Ştiri. Vă rugăm să trimiteţi fişa de înscriere completată fundaţiei Jubilate prin email la office@jubilate.ro până în data de 1 iulie 2010. De asemenea, vă puteţi înscrie prin telefon la 0359/402.375. Locurile sunt limitate şi sunt doar pentru dirijori si dirijorii secunzi.

  Vă aşteptăm cu drag!

  Fundaţia Jubilate
  Str. Cuza Vodă nr. 85
  410097 Oradea
  office@jubilate.ro
  http://www.jubilate.ro
  tel. 0359/402.375

 4. #4 by Th3Lov3OfG0d on iunie 22, 2010 - 15:28

  S-a lansat site-ul http://www.AfaceriCrestine.ro, un portal ce urmăreşte informarea şi promovarea activă a serviciilor şi produselor oferite de către creştini. Deviza proiectului este “Ai nevoie de ceva? Caută întâi la fraţii tăi!”.
  Ne-am bucura dacă aţi susţine acest demers prin postarea unui banner şi/sau scrierea unui articol.
  Detalii despre proiect pe site sau la http://privesteinsus.wordpress.com/2010/06/19/site-ul-afaceri-crestine/
  Fiţi binecuvântaţi !

  Th3Lov3OfG0d
  Editor SibiulEvanghelic

 5. #5 by MISIUNE CRESTINA UCENICII on iulie 13, 2010 - 14:59

  Cei ce doresc sa sprijine Lucrarea Domnului, pentru cei de
  Dincolo de gratii sau doresc o colaborare oală ne contacta la adresa de
  mai jos sau la unul din Acele numere de telefon.
  Sa avem nevoie de sprijin în rugaciune dar si material sau financiar
  Cumpara putem: plicuri postale, timbre postale, pixuri, coli Albe, Biblii,
  samd.
  Daca Cunoaşteţi persoane aflate in detentie ne puteti da
  Detalii pentru o putea Lua Legatura cu aceea persoana!

  Siminiuc Iulian & Iudit
  Op. 1 CP. 12
  Simleul Silvaniei
  Sălaj

  Telefoane: 0731032723
  0766369326
  e-mail: iulian_ucenicii@yahoo.com
  uceniciidedincolodegratii.ning.com

  Domnul sa binecuvânteze Lucrarea SA

 6. #8 by Furca Gabriel on iulie 23, 2010 - 13:21

  Doresc sa cumpar urmatoarele doua brosuri care imi lipsesc:
  1. ITM Romania Oradea – studii biblice – pentru prescolari si clasa I – lunile mai-august 2010 – invatatori;
  2. ITM Romania Oradea – studii biblice – pentru adulti – lunile ianuarie-aprilie 2010 – invatatori.
  De preferabil, brosura sa fie in stare buna. Adica: sa nu fie scrise, sa nu fie indoite, sa nu fie deteriorate, etc.

 7. #9 by Ionut Nistor on iulie 27, 2010 - 12:26

  Înscrie copilul la
  ŞCOALA „SAMUEL”

  PRIMA ŞCOALĂ PARTICULARĂ ACREDITATĂ DIN JUDETUL HUNEDOARA

  0745 158 298
  0742 887 306

 8. #10 by calatorru on august 9, 2010 - 14:24

  VAND VOLKSVAGEN GOLF VARIANT 3

  Stare: Inmatriculata

  Caroserie: Break

  An fabricatie: 1997

  Carburant: Benzina

  Putere: 101 CP / 74 KW

  Capacitate cilindrica: 1596 CMC

  Kilometri parcursi: 205.453

  Pret: 3000 EURO

  Dotari masina:
  ABS, Clasa de poluare: EURO 2, Culoare: lila violet, culoare metalizata, Inchidere centralizata, Servodirectie, Geamuri electrice, Numar de locuri: 3 -6, Aer conditionat: Manual, Numar de usi: patru sau cinci, Cutie de viteze: manuala, Tempomat
  Alte detalii:
  Masina import Germania, 4 geamuri electrice cu folie omologata, oglinzi electrice si incalzite, aer conditionat, km reali, carte service, interior fara uzura, aspect extetior intretinut, intrata in tara la data de 01.08.2008, tempomat, turela electrica, carlig remorca, senzori parcare spate, jenti aliaj originale, sirocol (Vebasto), accesorii

  Avariata: NU

  Contacteaza vanzatorul
  Nume vanzator: David Sergiu (mecanic auto SC Autocord SRL Deva)
  Email: inistor@gmail.com
  Telefon: 0749 24 78 44
  Locatie: Deva

 9. #11 by falvorotarybids on august 18, 2010 - 11:18

  Salut, dorim sa-ti facem o propunere comerciala. Daca esti interesat trimite un e-mail la office@falvorotarybids.ro

 10. #12 by calatorru on septembrie 27, 2010 - 15:35

  reparatii telefonie mobila
  http://crestingsm.blogspot.com

 11. #13 by Lucian Oniga on septembrie 28, 2010 - 05:51

  Daca doriti sa sprijiniti initiativa Comunitatii Regioale Penticostale Constanta, va invit sa semnati petitia urmatoare: http://www.petitieonline.ro/petitie-p66407048.html. Adeziunea noastra poate determina conducatorii Cultului Penticostal sa finalizeze acest demers, procedand astfel la moralizarea si credibilizarea miscarii penticostale romanesti.

  Lucian Oniga

 12. #14 by Simon Ovidiu on octombrie 2, 2010 - 02:05

  Buna,

  Muresul Evanghelic si-a schimbat domeniul vechi in:

  http://muresulevanghelic.com

  V-as ruga sa il inlocuiti pe cel vechi cu acsta!

  Va multumesc,
  Simon Ovidiu

 13. #15 by Hunedoara evanghelică on octombrie 2, 2010 - 12:46

  Rezolvat 🙂 Arata foarte bine noua pagina, felicitari !

 14. #16 by Vio Pop on octombrie 26, 2010 - 11:19

  Spania Evanghelica, sustine din 1 iulie 2009, printr-un banner afisat blogul Hunedoara Evanghelica. Vă rugăm dacă este posibil să afisati si dvs bannerul cu Spania Evanghelica. Îl găsiți aici http://spaniaevanghelica.wordpress.com/despre-spania-evanghelica/

  Vă mulțumesc!

 15. #17 by calatorru on octombrie 30, 2010 - 12:04

  Vio, s-a rezolvat ! Scuze de intarziere, a fost o omisiune neintentionata. Multumesc de sustinere! 🙂

 16. #18 by manta nicu on decembrie 7, 2010 - 18:49

  Vreau sa fac un anunt cu privire la o seara de Colinzi si mesaj Biblic ce va avea loc la sala mica a Clubului Siderurgistru in data de 11 Dec. 2010 de la ora 19 si care va fi organizata de Biserica Partasia Crestina HD. Mesajul Biblic va fi transmis de Claudiu Lapadat de la Timisoara. Va invitam si va asteptam cu drag.

 17. #19 by mariana on decembrie 9, 2010 - 14:09

  doresc sa gasesc o persoana din biserica,crestina,care sa ingrijeasca 2 persoane bolnave(crestine)cateva ore pe zi,multumesc!contra cost.

 18. #20 by mariana on decembrie 10, 2010 - 09:21

  pentru anuntul in care caut o persoana in care sa ingrijeasca 2 persoane bolnave,raspuns la:mbadulescu49@yahoo.es

 19. #21 by anuca on decembrie 30, 2010 - 09:25

  sait nou pentru cei interesati : matrimonialecrestine-np.blogspot.com

 20. #22 by Costel on ianuarie 7, 2011 - 12:00

  Caut tineri crestini care doresc sa se implice in editarea unei reviste. Cei interesati sa ma contactze. costeltin@gmail.com

  • #23 by calatorru on ianuarie 7, 2011 - 13:38

   Sunt eu interesat. Ce fel de revista?

 21. #24 by emanuel reinerth on martie 21, 2011 - 19:16

  Fiti binecuvantati! Ma numesc reinerth emanuel. Eu si familia mea slujim Domnului in cadrul Bisericii Iosua Hunedoara (Centrul Crestin Iosua). Am initiat, la nivel de oras, o Alianta a pastorilor, liderilor, slujitorilor Domnului, pentru rugaciune in vederea unitatii spirituale in si intre Biserici, pentru daramarea zidurilor ridicate de cel rau intre Biserici si pentru ridicarea orasului din punct de vedere spiritual si material. Amin!
  adresa e-mail: el_kirschner@yahoo.com

 22. #25 by Sava on aprilie 26, 2011 - 22:34

  Studiul biblic

  Pe diferite teme.

  Gratis!! e-mail sava1916@gmail.com

  In limba romana sau in limba engleza.

 23. #26 by Cristian on mai 10, 2011 - 08:44

 24. #27 by Marton Ferencz on august 16, 2011 - 07:34

  Familie crestina ,harnica cu frica de Dumnezeu ,cauta o casa fie si in stare mai deteriorata ,o punem noi la punct, cad de cat locuibila,bani nu avem prea multi ,copiii nu avem . Poate fi in oras sau la tara ,casa batraneasca sau case izolate undeva departe sa aibe acces auto. Daca are cineva o astfel de casuta sa ne contacteze si de pe acum le multumim in numele DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS si cerem binecuvantare peste toti acei ce au pe suflet sa ne ajute.

  e-mail martonfer1@hotmail.com , 0731155496

 25. #28 by Cristi on septembrie 1, 2011 - 14:46

  Anunturi crestine : http://www.anunturicrestine.ro

  • #29 by iuli on noiembrie 28, 2014 - 17:26

   servus, Cristi
   Nu merge pagina…
   Nu e valabila ¿?¿

 26. #30 by sami on ianuarie 14, 2012 - 20:52

  Slujire Crestina http://www.slujirecrestina.ro cauta colaboratori pentru proiecte crestin caritabile in toata Romania. Detalii pe email: misiuneaslujirecrestina@gmail.com

 27. #31 by Claudiu on martie 10, 2012 - 07:21

  Biserica Penticostală nr.1 de pe str. Bogdan Vodă nr.1 din Hunedoara vă invită să participați în fiecare dupămasă de la ora 18 la un serviciu de evanghelizare în perioada 11 – 18 martie.

  Invitații speciali care vor fi pentru predicare și cântare sunt:

  duminică, 11 martie – Florin Dumitrache și grup cântăreți din Zorilor, Cluj Napoca
  luni, 12 martie – Gabi Iszak și Manu Negrea din Arad
  marți, 13 martie – Ioan Moldovan (Oradea) și Teo Pascal cu grup Elim Harmony (Timișoara)
  miercuri, 14 martie – Gabi Zăgrean din Beclean și Andreea (Popoiu) & Andrei Moiș
  joi, 15 martie – cântă și predică Gabi Floruț din Oradea
  vineri, 16 martie – Nelu Mureșan și grup cântăreți din Turda
  sâmbătă, 17 martie – Iosif Berce din Aleșd (BH) și David Lela din Arad
  duminică, 18 martie – Iuliu Centea din Oradea și Cătălin & Ramona Lup din Cluj Napoca

  Vă așteptăm cu drag, însoțiți de prietenii dumneavoastră

 28. #32 by benbinder on mai 15, 2012 - 18:12

  Realizez fotografii artistice, unice de nunta. Sedinte foto. Oriunde in Romania si in lume.

  Detalii pe: http://benbinder.site11.com/
  Telefon: 0752615095
  E-mail: beny_binder@yahoo.com

 29. #33 by Razvan on februarie 8, 2013 - 15:19

  Pace suntem o familie crestina cu 2 copilasi noi am fost alungati de familile noastre si locuim la o sora la bloc nu avem locuinta iar la munca urmeaza pe moment sa intram dar am ramas fara alimente daca ne puteti ajuta cu ceva alimente sau bani pentru alimente Domnul ISUS sa va rasplateasca va rog sa-mi dati un raspuns avem mare nevoie de ajutor. Pace

 30. #34 by Ioan on februarie 23, 2013 - 11:56

  familie tinara crestina liberi in har cu 2 copilasi fetita baiat cautam adapost va rog sa ne ajutati nu avem unde locui sintem alungati de parinti si avem nevoie urgent de adapost,am scris acest mesaj cu credinta ca fratii care vor vedea ne vor acorda ajutor urgent avem nevoie nr de tel 0728 774 762 daca ne puteti ajuta pentru a strange bani pentru casa Cont deschis la Raiffeisein Bank : RO15RZBR0000060011610829 Lei, Euro, Dolar

 31. #35 by Misiunea Speranta pentru Romania on octombrie 11, 2013 - 11:30

  Ajuta 4 fetite orfane de ambii parinti sa aiba o locuinta si lemne de foc pentru iarna

  Sursa: http://sperantapentruromania.ro/ajuta-4-fetite-orfane-de-ambii-parinti-sa-aiba-o-locuinta-si-lemne-de-foc-pentru-iarna/

  Elena, Andreea, Giorgiana si Alina si-au cunoscut foarte putin tatal pentru ca de mici au ramas orfane de tata. La numai 3 ani diferenta, in vara acestui an, mama acestor fetite a decedat in urma unei boli. Cele 4 surori au ramas de mici orfane de ambii parinti. Exista riscul ca cele 4 surori sa fie despartite pe la diferite orfelinate sau infiate de diferite familii. Din fericire pentru aceste fetite orfane, s-a gasit cineva care sa le adopte, sa aiba grija de ele si sa le creasca pe toate impreuna. Acesta este Valentin Horga din comuna Sepreus, jud. Arad, care impreuna cu mama sa, a facut toate demersurile legale ca cele 4 surori sa ramana in grija lui pentru a le creste. Valentin stia ca nu va fi usor, avand in vedere ca si situatia lui financiara este foarte dificila. Insa, Valentin stie ce inseamna ca cresti fara dragostea si protectia unui tata, pentru ca si el a ramas de mic copil orfan de tata.

  ,,Mi-a fost mila de ele caci erau ale nimanui, fara tata si fara mama, cum si eu am crescut de mic fara tata…” ne-a declarat Valentin Horga

  Valentin le-a oferit celor 4 fetite o locuinta (locuinta bunicilor lui) in care sa locuiasca si sa creasca. Atat el cat si mama lui, se ingrijesc de toate nevoile celor patru fetite orfane. Din pacate insa, casa nu a mai fost locuita de foarte multa vreme si are nevoie de cateva amenajari pentru ale putea oferi celor 4 fetite conditii decente de locuit. Desi nu are un loc de munca, Valentin din resurse proprii a zugravit locuinta. Cu ajutorul unor oameni din sat a mobilat locuinta cu sifoniere si paturi amenajand si o mica bucatarie. Alte persoane din localitate le-au cumparat celor 4 fetite orfane 2 teracote pentru a avea caldura. Pentru ca se apropie iarna cat de curand, Valentin nu va reusi din resurse financiare proprii sa amenajeze locuinta. Eu il cunosc personal pe Valentin, am copilarit impreuna, am fost la scoala impreuna si suntem prieteni apropiati. De aceea, dorim ca prin asociatia noastra sa ajutam aceste fetite de care Valentin si mama lui are grija.

  Locuinta are doua camere care trebuiesc betonate. In data de 19.09.2013 am betonat deja prima camera cu ajutorul un sponsor, asa dupa cum se poate vedea din materialul video de mai jos. Mai avem de betonat o camera, dupa care se vor zidi cele 2 tercote de catre mesteri voluntari. Dorim insa ca sa le amenajam celor 4 fetite si o mica baie. Pentru asta vom avea nevoie de: un bloiler, de o cada, o chiuveta, gresie si faianta. Pentru ca iarna se apropie cu pasi repezi, dorim sa le procuram celor patru fetite si lemne de foc.

  Toate lucrarile se vor realiza cu ajutorul unor mesteri voluntari din Sepreus, jud. Arad, carora le multumim.

  Pentru lucrarile de mai sus avem nevoie de urmatoarele fonduri:

  – Amenajarea baii si betonat ultima camera – 4 000 lei

  – Cumpararea lemnelor de foc – 1 000 lei

  Total: 5 000 lei

  Asa cum am obisnuit la fiecare proiect umanitar, asociatia noastra va realiza materiale video la fiecare pas al lucrarilor. Dupa finalizarea lucrarilor vom posta imagini foto si video cu acest caz umanitar realizat, cat si interviu video de multumire cu fetele si cu Valentin Horga.

  Suntem convinsi ca si acest caz va misca inimile dvs! Suntem convinsi ca din nou dvs, spnsorii si donatorii nostri ne veti sprijini pentru ajutorarea acestor 4 fetite orfane.

  Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email: infosperanta@gmail.com sau tel: 0749 402 098 sau 0766 365 833

  Cei care doriti sa donati pentru cele 4 fetite orfane, va rugam sa folositi modalitatile de donatie de mai jos:

  Va rugam sa ne specificati destinatia donatiei dvs: PENTRU FETITELE ORFANE

  1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/

  2. Doneaza online prin PayPal, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/

  3. Doneaza in conturile bancare ale asociatiei umanitare Misiunea Speranta pentru Romania, deschise la Raiffeisen Bank, de mai jos:

  -IN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338

  -IN EURO: RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757

  CODE SWIFT: RZBRROBU

 32. #36 by edmondloanl on noiembrie 7, 2013 - 13:24

  ne da afarã de împrumut pentru companie și de împrumut investitorului privat pentru carduri de credit, credite de îngrijire medicală, credit auto, credit ipotecar, credit Student etc Sau nu aveți nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea dvs., Împrumut pentru a consolida datoria dumneavoastră, ne trimiteți un email acum la: edmondloanlender2000@mail.mn

 33. #37 by costescu petru ilie on februarie 14, 2014 - 11:10

  Costescu Petru
  12-Feb-2014 20:08
  Bani trebuie adaunati pina la sfirsitul luni Martie cel tirziu Aprilie 10 , altfel Petru nu are sansa sa traiasca , Va rog ajuatatine
  editare – sterge
  Costescu Petru
  7-Feb-2014 11:23
  Astazi ma intrebat fiul meu ;Tati cind pleci la ingeri te asteapta cineva , crezi ca este o lume mai buna ,fara suferinta si dureri ?. Raspunsul meu a fost : Intotdeauna trebuie sa avem increere in oameni , prin ajutorul lor vom avea sorti de izbinda ,pentru ca daca ne pierdem speranta nu vom reusi , .Sper ca ne veti putea ajuta donind in contul lui BRD in Lei . RO50BRDE260SV34201772600 , VA MULTUMIM
  editare – sterge
  Costescu Petru
  1-Feb-2014 11:51
  Buna ziua eu ma numesc Petru am 14 ani bolnav de leucemie , am nevoie de 15000 de euro pentru a ma opera in Austria bani pe care eu si parinti mei nu ii avem , de aceea apelez la Dumneavoastra oameni cu inima care doriti sa imi oferiti sansa sa traiesc puteti dona in contul meu BRD in LEI in contul –RO50BRDE260SV34201772600 , pe numele Costescu Petru Ilie , Va multumesc pentru ca imi oferiti sansa sa traiesc , sa ma bucr de viata

 34. #38 by Hont Emanuel on ianuarie 17, 2015 - 20:42

  Crestin , sculptor in lemn , execut la comanda sculpturi in lemn , ornamente florale pentru a fi aplicate pe mobila , sculptez pesti pe suport sau pesti pentru a fi aplicati pe frigider , sculptez pescari . Detalii pe http://www.peisajedelta.ro , sau pe pagina de Facebook Hont Emanuel .
  Primesc pentru a fi distribuita pe strada oamenilor literatura crestina .
  Caut pe cineva care sa ma ajute sa imi schimb in alt format pagina de web .
  Multumesc .
  Telefon ; 0747804951

 35. #39 by marek on decembrie 2, 2016 - 14:32

  aveți nevoie de un împrumut de la oferta de împrumut 2% e-mail acum: marekhaval@gmail.com

 1. Anunţuri gratuite ! « Hunedoara Evanghelică
 2. Hunedoara Evanghelică – Top Posts (15.12.2011) « Romania Evanghelica
 3. Topul postărilor pentru luna mai 2012 « Hunedoara Evanghelică
 4. Topul postărilor pentru ultimele 30 de zile (august 2012) « Hunedoara Evanghelică

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Alătură-te altor 4.975 de urmăritori

 • e v e n i m e n t e :

  ►... CLICK pe imagine

 • Z I A R U L = informaţie pe hârtie

  Evenimentele există. Hunedoara este şi evanghelică.

  Ne lipseşte încă fluidizarea informaţiei, promptitudinea şi lucrul în echipă (un colectiv de redacţie "self-motivated"), spiritul jovial şi curajul de a schimba şabloanele învechite. Ne lipsesc aceste lucruri, nu în sensul că nu le avem, ci în sensul că facem uz de ele mult prea puţin.

  Poate că este vremea să vorbim la trecut! :)

  Doamne ajută!

  Dacă CREZI că locul tău e alături de noi, CONTACTEAZĂ-NE !

  “Good ideas are common - what's uncommon are people who'll work hard enough to bring them about”-A.B.

 • Parteneri

 • de Interes

 • Judeţe Evanghelice

 • Flickr Photos

%d blogeri au apreciat asta: