Daniel Ioan Gheorghiţă, candidat independent la consiliul local Hunedoara

http://www.facebook.com/danielghiorghita

Doresc sa-mi pun tineretea si energia in slujba tinerilor hunedoreni!
Ghiorghita Ioan Daniel candidat independent CLH.

, , ,

 1. #1 by emi on mai 11, 2012 - 19:27

  Administratorule, am găsit anunţul tău, de ceva vreme în urmă, despre nu ştiu ce meci de fotbal de-a dreptul nepotrivit pentru scopul site-ului de faţă. Mă aşteptam, deci nu am fost luat prin surprindere, ca să pui şi mizeria de politică ce ne va inunda acum cu ocazia campaniei electorale. Dacă nu mă înşel, campania nici nu a început oficial când textul de mai sus a fost postat. Am fost se pare destul de naiv să cred că va fi acesta un capitol pe net care să fie altfel decât celelalte. În scopul acesta am mai şi scris unele articole pe acest blog. Datorită părerii mele că nu ar trebui să avem ceva de-a face cu politica, se prea poate ca ultima contribuţie a mea la acest blog să fi fost chiar ultima. Ai pus o întrebare recent despre a ne băga şi noi pocăiţii în politică şi fără nici o surpriză pentru mine s-au găsit comentatori zeloşi care să-şi dea cu părerea că de ce să nu fim şi noi pe-acolo. Oameni care îţi vor da de exemplu pe Daniel care a fost implicat în politica Babilonului. Oameni ce se vor ruga Domnului să pună un om după inima Lui în fruntea ţării, sau a mai ştiu eu ce. În fine, sporuri în campanie. Cea electorală.

 2. #2 by alincristea on mai 12, 2012 - 17:31

  Cu i, nu cu e.

 3. #3 by calatorru on mai 12, 2012 - 21:22

  Draga Emi, eu zic ca te pripesti (din nou), asa cum face fiecare din cand in cand 🙂

  1. Subiectul „mizeriilor” nu-l mai reiau, l-am mai „discutat” noi o data si n-am prea reusit sa ne convingem nicicare pe nicicare.

  2. Sa inteleg ca te retragi definitiv din a scrie pe blogul asta despre cele ce tin de Hunedoara evanghelica? Asa, si? E un mod de protest, de a arata ca nu esti de acord cu unele dintre cele postate de mine? Dar stiam lucrul asta de mai demult… se schimba ceva? Am cautat eu vreodata sa scriu anume pe placul tau?
  Vei continua sa scrii probabil pe blogul personal, si intreb din nou, care va fi diferenta? Eu zica ca si in privinta „ultimatumului” astuia te pripesti, amesteci un pic de preferinta personala cu un pic de orgoliu, si scrii cu un pic de patos. Decizia ti-a apartinut intotdeauna 🙂 Subiectivismul meu este cam la fel de important ca al tau, daca nu este insotit de argumente serioase, insa nu este semnificativ decat atunci cand produce o oarecare schimbare.

  3. Care-i scopul, sau scopurile saitului/ blogului de fata? Mi-ar placea sa stiu ce consideri tu ca se incadreaza la „scop”.

  4. Intreb si eu pentru ca-s foarte curios (de-o vreme incoace sunt chiar foarte curios de alternativele pe care le propunem „noi” – direct sau indirect), daca eu nu mai scriu, tu nu mai scrii, cine o face?

  Un „pocait” de-al nostru, cu numele cel putin, ca pana la urma fiecare dovedeste in mod practic cat de pocait sau nepocait este, un pocait de-al nostru zic, candideaza la o functie politica. Eu aflu si-ti spun si tie prin mijloacele de comunicare online; ti-am spus oare sa-l votezi? Ti-am sugerat macar sa-l votezi? Inseamna automat ca e preferatul meu? Si as mai intreba aici, dar ma tem ca sunt doar niste intrebari retorice.

  Vei lupta in mod practic ca genul acesta „mizer” de politica sa dispara din bisericile evanghelice?… ca sa „nu mai avem de a face cu politica” – lucru care ma tem ca este imposibil. Vei argumenta pozitia ta la intalnirile comitetelor?

  5. Desigur ca nu trebuie sa-mi raspunzi la intrebarile astea, totusi care-i varianta „mai buna” pe care o propui? Din nou ma tem ca schimbul nostru de comentarii ramane un banal schimb de comentarii care nu schimba nimic semnificativ in gandirea si practica evanghelicilor, ca despre noi este vorba aici, despre noi toti, si cand candidam si cand nu candidam la vreo slujba politica, sau de ce nu, religioasa.

  Oricum, si dupa ce inchidem noi subiectul, subiectul ramane deschis.

  Ce facem noi pocaitii ma intereseaza pe mine si mai ales de ce DA.
  Ce nu facem noi pocaitii ma intereseaza pe mine si mai ales de ce NU. Aia incerc eu sa arat aici, indiferent daca ne place sau nu.

  Multe mai incerc si eu sa inteleg, ca si tine, insa marturisesc ca de multe ori nu reusesc. Daca tu reusesti, bravo tie!

  PS. Oricand te razgandesti cu privire la scris sau descris, ma gasesti aici. Multumesc pentru contributiile tale de un fel sau altul.

  Administratorul (de blog) 🙂

 4. #4 by emi on mai 13, 2012 - 18:17

  Dragă administratorule (de blog). A ta judecată cum că mă pripesc este chiar mai tare decât ce am citit până acum. Ai început să scrii şi tu pe puncte crezând ca voi fi entuziasmat, eu sau altcineva, de numărul lor şi că astfel dreptatea ta e mai mare. Sau că e. Desigur fireşte, că nu trebuie să-ţi răspund şi nu o fac nu pentru că m-ai închis şi nu mai ştiu ce să spun, ci pentru că nu merită. Totuşi, înţelegerea ta de la punctul 2 necesită o recitire a cuvintelor mele. Recitesc ceea ce ai scris, ca să înţeleg bine, şi văd că tu zici că mă pripesc de două ori. Zicătorrule. În fine, ce vreau să îţi mai spun este că eşti discriminatoriu în postările tale. De ce l-ai ales numai pe-un băiat care vrea la primărie să-i faci reclamă. Tot aşa, de ce ai pus numai anunţul cu meciul de fotbal. Băieţi şi chiar fete ce vor la primărie sunt o mulţime. Sau mai multe. Anunţuri ca şi cel cu meciul sunt o grămadă pe afişierele oraşului, sau pe garduri, stâlpi şi alte locaţii improprii. Conform cărei judecăţi ai făcut această selecţie? O întrebare retorică, sau poate nu. Ce ziar sau blog laic ţi-ar accepta un anunţ care ţine de activitatea noastră a evanghelicilor, sau vreo poezie? Ce ştiu însă ei de circulaţia informaţiei. De-acum însă campania a început în mod oficial. Material ai din belşug. Poate şi cititori. Votaţi sănătoşi.

 5. #5 by calatorru on mai 13, 2012 - 20:46

  Apoi daca nu mi-ai raspuns de-adevaratelea, la ce te-ai mai obosit? Ca eu de-aia am scris pe puncte, ca sa le iau pe rand (putin imi pasa mie daca ai fost sau nu entuziasmat – poate ca o sa intelegi pana la urma ca NU despre mine si tine e vorba aici). NU ma bat eu in dreptati cu tine, nici acuma si nici alta data; asta, din pacate, e unul dintre motivele pentru care noi pocaitii batem pasul pe loc, ne batem intre noi in loc sa trecem la lupte mai nobile.

  Adevar graiesti, sunt discriminatoriu in postarile mele – dar aia nu inseamna ca intotdeauna VREAU sa fiu. Daca mai stii alti evanghelici care candideaza la alte functii, si ai descoperit pe bloguri, Facebook sau in alta parte afisul lor, spune-mi te rog si mie, pentru ca in felul acesta sa discriminez cat mai putin, si sa-i informez pe oameni corect, adica cu sursa informatiei specificata.

  Abia astept sa fiu informat fara discriminare 🙂 Esti tu in stare sa faci treaba asta? Daca da, sa vedem, iar daca nu, … hai sa facem ce putem, daca nu impreuna ca echipa, atunci separat, tu fa ce stii tu mai bine iar eu o sa incerc sa fac la fel.

  Daca nu-ti place CE sau CUM imi fac eu treaba aici pe blogul asta, sa fii sanatos. Deschide o alta cale mai buna, ca macar sa am cu ce compara, in urma careia sa pot trage niste concluzii pertinente. Pana atunci Hunedoara evanghelica este prezentata aici pe Internet: slabut, mediocru, discriminatoriu, etc, dar ESTE prezentata.

  Ruben Bucoiu, fratele, vecinul si prietenul tau.

 1. Topul postărilor pentru luna mai 2012 « Hunedoara Evanghelică

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Alătură-te altor 4.975 de urmăritori

 • e v e n i m e n t e :

  ►... CLICK pe imagine

 • Z I A R U L = informaţie pe hârtie

  Evenimentele există. Hunedoara este şi evanghelică.

  Ne lipseşte încă fluidizarea informaţiei, promptitudinea şi lucrul în echipă (un colectiv de redacţie "self-motivated"), spiritul jovial şi curajul de a schimba şabloanele învechite. Ne lipsesc aceste lucruri, nu în sensul că nu le avem, ci în sensul că facem uz de ele mult prea puţin.

  Poate că este vremea să vorbim la trecut! :)

  Doamne ajută!

  Dacă CREZI că locul tău e alături de noi, CONTACTEAZĂ-NE !

  “Good ideas are common - what's uncommon are people who'll work hard enough to bring them about”-A.B.

 • Parteneri

 • de Interes

 • Judeţe Evanghelice

 • Flickr Photos

%d blogeri au apreciat asta: