Ovidiu Hada – candidat PNL la primăria Hunedoara

Ovidiu Hada este fiul lui Gligor Hada, păstorul Bisericii Penticostale „Golgota” din Hunedoara, care a fost ales in 2007 „Al 15-lea „Cetăţean de Onoare” al Hunedoarei”

Ovidiu Hada  este un hunedorean cu dublă cetăţenie, română şi americană, este candidatul PNL Hunedoara pentru funcţia de primar al localităţii de pe Cerna. Ovidiu Hada, de 44 de ani, a fost lansat oficial, în cursa electorală pentru Primăria Hunedoara, la festivitatea organizată de PNL fiind prezenţi vicepreşedintele Senatului, Norica Nicolai, ministrul Internelor şi Reformei Administrative, Cristian David, vicepreşedintele PNL, Dan Radu Ruşanu, alţi deputaţi şi senatori liberali, dar şi primari PNL din judeţul Hunedoara şi din ţară. Candidatul PNL a declarat că una dintre priorităţile sale vor fi măsurile pentru clasele nevoiaşe din oraş. „Este timpul ca în Hunedoara să se facă lucruri bune. Sunt american, pentru că am trăit acolo, dar sunt român, sunt hunedorean şi mă doare că în acest oraş nu s-a făcut nimic”, a declarat pretendentul liberal la Primăria municipiului. Ovidiu Hada a fugit din România pe 1 iunie 1989 şi s-a stabilit în SUA, într-o localitate vecină cu oraşul Portland. Deţine o afacere proprie, după ce, la început, a lucrat ca electrician. Din anul 1996 deţine şi cetăţenia americană. Este căsătorit şi are doi copii.” – articol preluat din cotidianul Servus Hunedoara

Ovidiu Hada nu este doar candidatul PNL la primăria Hunedoara, ci este şi candidatul evanghelicilor. Fără să fiu purtătorul de cuvant al evanghelicilor din judeţul sau oraşul Hunedoara, ştiu din Istorie şi din Scriptură că Dumnezeu foloseşte şi binecuvantează pe oamenii (politici) care se tem de El.

Atunci cand David iar mai apoi Solomon era împărat al evreilor, Israelul a cunoscut cele mai prospere vremuri din istoria lui. (Ovidiu Hada nu e nici David nici Solomon însă poate fi binecuvantat de Dumnezeu în aceaşi măsură, dacă se teme de El şi caută să facă voia Lui)

Atunci cand Daniel era Prim-Ministru în Babilon, mai mulţi împărati ai acelei vremi au avut ocazia sa audă şi să cunoască Cuvantul lui Dumnezeu, ba unul dintre ei chiar s-a pocăit de păcatele sale si a dat legi prin care l-a făcut cunoscut pe Dumnezeul lui Avraam , Isaac şi Iacov.

Atunci cand Neemia era paharnicul împăratului persan Artaxerxe, Ierusalimul a fost reconstruit (pe cheltuiala Imperiului, fără să fie Neemia nicidecum un materialist, ci un om realist care ştia că toate au cost).

Atunci cand Estera a ajuns împărăteasă, un popor mare la număr şi nevinovat a fost scăpat de la moarte.

Indiferent care va fi rezultatul alegerilor din 1 iunie, ne rugăm ca Dumnezeu să binecuvanteze Hunedoara, viitorul ei primar şi întreaga conducere.

 „Vă îndemn dar, înainte de toate, să faceţi rugăciuni, cereri, mijlociri, mulţumiri pentru toţi oamenii, pentru împăraţi şi pentru toţi cei ce sunt înălţaţi în dregătorii, ca să putem duce astfel o viaţă paşnică şi liniştită, cu toată evlavia şi cu toată cinstea. Lucrul acesta este bun şi bine primit înaintea lui Dumnezeu, Mântuitorul nostru, care voieşte ca toţi oamenii să fie mântuiţi şi să vină la cunoştinţa adevărului.” – 1 Timotei 2: 1-4

Anunțuri

, , , ,

 1. #1 by apoliticu on Mai 31, 2008 - 10:19

  o groaza de rahat.Daca se teme de el si cauta sa faca voia lui?? personal cred ca ar trebui sa se teama de cetatii hunedoara si sa caute sa faca voia lor. asta cred oamenii care au terminat profesionala cu media 5.75.

 2. #2 by bs2 on Mai 31, 2008 - 18:18

  sunteti niste ratati! Si ce daca a terminat cu 5.75? Macar a terminat si chiar a mers mai departe la facultate… si se descurca chiar bine nu ca voi gelosii…

 3. #3 by andreea kity on Iunie 2, 2008 - 15:30

  il simpatizez pe dl Hada si partidul PNL..dar nu pot sa fiu de acord cu ceea ce ei sustin in stanga si-n dreapta k a facut Schiau sau mai bn zis ce n-a facut. faptul k a avut media pe care a avut-o este o rusine dar daca te uiti la realizarile sale de pupa acea perioada incepi sa privesti acest om altfel…daca va fi el ales sper sa se tina de cuvant cu toate cele promise si mai sper k va rezolva problema cainilor comunitari oferindu-le un adapost si nu sa-i ucida

 4. #4 by andreea kity on Iunie 2, 2008 - 15:31

  Sper ca HaDa sa nu eutanasieze cainii din oras…

 5. #5 by Gygy on Iunie 3, 2008 - 21:06

  oricum orasul a fost condus de domnul Jitean

 6. #6 by petrescu adrian on Iunie 11, 2008 - 21:03

  si ce daca a avut ba 5.75 media nu media conteaza sa fie un om corect nu hot ca altii.ii doresc succes si sa ajute oamenii nu sa uite dupa alegeri de promisiunile care lea facut.

 7. #7 by Claudia on Iunie 17, 2008 - 23:52

  Va fi cel mai bun primar!

 8. #8 by Christi on Iunie 18, 2008 - 18:31

  Eu sper sa eutanasieze cainii de pe strada sau makre sa ii bage intr-un adapost deoarece ne trezim muscati de caini zi de zi si eu unu nu mai vreau asa ceva….
  Media de absolvire conteaza foarte mult pentru a stii cum sa administeze banii publici pentru ca daca nu stie il ajuta consilierii sa isi mai bage in buzunarul propriiu si in viitoarele biserici evanghelice pt k in 4 ani are vreme sa faca.
  Ma gandeam inainte de alegeri ce a facut Schiau N. si am observat k mai nimic….in 4 ani nu am vazut nici o aparitie la TV cum s-a intamplat cu primarul Devei pe care il stimez..nu degeaba a fost repus in functie de primar al Devei

 9. #9 by dana on Iunie 18, 2008 - 20:39

  cred k va face mult mai multe in Hd, decat a facut Schiau…sunt siguar de asta…cat priveste media, media nu conteaza….e om de treaba si va face treaba asa cum a promis.:)

 10. #10 by florin on Iulie 22, 2008 - 20:13

  eu trebuia sa nu votez cu hada
  cae hot ca vrea sa defibnteze crvi nu
  huuuuuuuuuuuuuuuuuu ada

 11. #11 by DAU .... Lu Hada on Septembrie 5, 2008 - 11:10

  E de ceva timp la putere si nu o facut nimic in hunedoara numa festivaluri si zilele hunedoarei………mai gandestete si la oras nu numa distracti boule…..sai…. pe toti cei care te urasc …

 12. #12 by Anonimus yo on Septembrie 5, 2008 - 11:19

  Sunt de aceeasi parere cu „DAu …. LU Hada” este un F….r macar schiau a mai facut cate ceva chiar daca nu erau fondurile mari pe aici pe colo orasul arata mult mai bine ….. da u ba m..E ce ai facut? ce faci? ce vei face ? daca u zici tot timpul ca nu ai fonduri….si apropo ai zis ca in primele saptamani de cand intri la primarie primzi toti caine ….duteD…q ai venit si u din America asa si gata esti primar nici nai habar de hunedoara da erai si u de cv timp aici sa stii cv de ea da asa vii din America sau de unde…a me vii si te dai mare sef sa vedem ce vei putea face…..a trecut cv timp decand esti la primarie si numa de distracti te tii..

 13. #13 by morcovul lui in cur on Noiembrie 11, 2008 - 21:16

  OHA mincinos excroc violent inuman increzut de prost pericolul1 al hunedoarei un rahat in costum si masina ONOREAZA hunedoara?

 14. #14 by Nikita on Mai 11, 2010 - 09:13

  Hada Ovidiu!
  Ai luat Primaria Orasului Hunedoara, pe Minciuna si Inselatoriei
  Noi cei din America te cunoastem foarte bine
  Nu ai nici o Facultate, Scoala sau Pregatire Superioara.
  Nici macar liceul nu l-ai terminat.
  Nu esti nici macar in toate facultatile mintale
  Daca spuneai adevarul despre tine, erai mai cistigat.
  Nu ma prea intereseaza ce scoala sau ce pregatire ai dar, ma intereseaza daca esti Om.
  Esti un Pork fara scrupula si nesimtit ca Taica-to
  Nu meritati respect. Nikita – 05/10/2010 – USA

 15. #15 by Nikita on Mai 11, 2010 - 09:31

  Rupa Vili.
  Cred ca ar trebuii sa-ti faci un control medical.
  De cind te-au legat si te-au batut aia la Hunedoara, cred ca ti-ai pierdut si din calitatile mintale.
  Nikita -05/10/2010

 16. #16 by calatorru on Mai 11, 2010 - 11:23

  Fiecare cu parerea lui ! Totusi, un anumit limbaj cere un limbaj pe masura. Imi permit sa intreb, sunteti de specialitate, de stiti cine are sau n-are toate „facultatile mintale” ??

 17. #17 by rodica on Septembrie 24, 2010 - 18:57

  stimate ddle haida daca ai experienta americana si esti si credincios…..atunci fa ceva bun ptr Hunedoara…pana acum nu se vede nimic…..rusine ….macar problema urateniilor de gunoaie dintre blocuri nu le ai rezolvat…….ce ai invatat in AMERICA???? doar sa te rogi probabil…in continuare…………..si dupa reantoarcerea in Romania sa iti rotunjesti afacerile……Hai sa facem ceva intr-adevar ptr oamenii necajiti cum ai spus….si lasa celelalte mojicii deoparte ….din gura in gura se afla multe ….in legatura cu ce va preocupati mai mult…..sa auzim de bine ptr HUNEDOARA….

 18. #18 by luhgu daniela on Octombrie 22, 2010 - 10:32

  buna sunt din hunedoara, locuiesc pe stada zambilelor nr.4 in micro5, bloc 18 ,as dori ca domunul primar sa faca ceva frumos pentru copii conditii de joaca aici acum 20 ani a fost foarte frumos erau puse banci de jur in prejur leagane si multe altele acum e o mizerie de nedescris bancile de mult timp nu mai exista.imi vine sa plang cand ma uit pe geam, e totul trist si urat nu aice sa vezi bucuros ochiului.Sunt multi copii mici si se urca pe fosta statie de apa pe acoperisul acesteia si sunt niste betoane una peste alta pericol pentru copii care se catara ar terbui duse betoanele in alta parte si facut loc pentru spatii joaca , statia care dadea apa calda acum cateva decenii e o ruina totala .Trebuie facut ceva se distruge si ce mai este mai rau ca oriunde si micro 7 e mai frumos aici este la intrare in hunedoarta langa tricotaje , mar og blocul 18 in fata e o sosea in spate la blocul 18 mai pe intelea trebuie gasit o solutie .si domnule primar terbuie pus tablite cu scris pe ele mare ca se vor da amenzi usuratoare si cat amenda ca pe vremea lui ceausecu .Va multumesc daca mati luat in consuiderare.

  • #19 by calatorru on Octombrie 22, 2010 - 14:29

   Foarte putin probabil ca Dl. Hada sa citeasca comentariul dvs de aici 🙂 si si mai putin probabil sa va raspunda, daramite sa faca ceea ce doriti dvs, ceea ce ati constatat ca trebuie si ar fi bine sa fie facut.

   Despre Romania circula (printre altele) vorba asta „Frumoasa tara, pacat ca-i locuita !” – dupa parerea mea Hunedoarei prima parte nu prea i se aplica, insa pe deplin a doua.
   Toate bune !

 19. #20 by intre mentori on Ianuarie 9, 2011 - 08:39

  ba hada ba, ba excroc mincinos, te voi prinde singur si iti voi rupe fata cu upercutu, nu de alta dar zamesti prea mult in tristetea pe care ne-o lasi.

 1. Topul postărilor pentru luna mai 2012 « Hunedoara Evanghelică
 2. Topul postărilor pentru ultimele 30 de zile (august 2012) « Hunedoara Evanghelică

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Alătură-te altor 4.971 de urmăritori

 • e v e n i m e n t e :

  ►... CLICK pe imagine

 • Z I A R U L = informaţie pe hârtie

  Evenimentele există. Hunedoara este şi evanghelică.

  Ne lipseşte încă fluidizarea informaţiei, promptitudinea şi lucrul în echipă (un colectiv de redacţie "self-motivated"), spiritul jovial şi curajul de a schimba şabloanele învechite. Ne lipsesc aceste lucruri, nu în sensul că nu le avem, ci în sensul că facem uz de ele mult prea puţin.

  Poate că este vremea să vorbim la trecut! :)

  Doamne ajută!

  Dacă CREZI că locul tău e alături de noi, CONTACTEAZĂ-NE !

  “Good ideas are common - what's uncommon are people who'll work hard enough to bring them about”-A.B.

 • Parteneri

 • de Interes

 • Judeţe Evanghelice

 • Flickr Photos

%d blogeri au apreciat asta: